Когато говорим за обзавеждане по индивидуален размер разбираме всички мебели, които са направени специално за вашия интериор – било то корпусни мебели – гардероби, секции, кухни – или подвижни мебели – маси, дивани и т.н. Ще ви покажем един наш проект, в който еднопространственият хол с кухня и трапезария е обединен от една почти непрекъсната корпусна мебел с различни функции.

Спесификата на дневната с южно изложение към планината и големи френски прозорци по фасадата предполага усвояването на вътрешните стени за разпределяне на функциите.

В една мебелна нишка са свързани функционалността на кухнята, отворените рафтове за експозиция на книги и предмети – библиотеката – и затворените шкафове за съхранение.

Уникална цветова комбинация.

Изборът на цветове и текстури е уникален, следствие на интериорната концепция за конкретния клиент, а изборът на механизми е следствие на вътрешната организация на корпусите.

Функции според вашите навици.

Предимството на обзавеждането, което е проектирано специално за вас, е че то ще работи най-добре за вашите нужди и според утвърдените ви навици.

Максимална оптимизация на пространството.

Може би най-същественото преимущество на мебелите по размер е че те могат да запълнят максимално дадено пространство. Това е особено важно в малки помещения, където има недостиг на зони за съхранение.

Заявете вашия индивидуален интериорен проект.

Мебелите по индивидуален размер не могат да съществуват сами по себе си без обща концепция за пространството – това е интериорният проект.

Тук не говорим само са цветове на стени и десени на текстил, а за това как отделните функционални зони работят за обитателите си визуално и функционално.

Ако не знаете как искате да изглежда вашия дом –  или пък знаете какво искате, но не можете да си го представите – обадете ни се, за да ви помогнем да реализирате мечтите си!

ПроектРеализация