Локация: София Година: 2023 Категория: Средиземноморски стил Площ: 82кв. м.

Апартамент, който отразява приключенската натура на обитателката си, преплита средиземноморски и арабски мотиви. Освен характерния стил, жилището се отличава с висококачествени мебели, облицовки и текстили.

Цвят, свежест и разнообразие.

Кухнята в средиземноморски стил е изработена по индивидуален размер. Модулите с вградени уреди се развиват линейно. Предвидени са дървени плотове и таблени вратички от МДФ, изработени от производителя на кухни и корпусна мебел Veneta Cucine – модел Milano. Свободно-стоящите рафтове и витрините също са с висококачествени фурнири върху МДФ. Проектирана е пейка по размер, тапицирана с първокласен текстил също на фабриката Veneta Cucine. Трапезните столове са модел Cocoon на Calligaris.

Отдих по залез.

В дневната са предвидени две зони за отдих с мека мебел. Едната от тях представлява стилна комбинация от италиански модулен диван модел Broadway на производител Bedding Atelier и ниска холна масичка от естествено дърво, модел на Tomasella. В близост са позиционирани две луксозни тапицирани кресла на Cantori. Към избраните първокласни текстили на мебелите е добавен луксозен килим на производителя Sartori. Секцията и витрините в дневната са изработени по размер от МДФ и метални елементи от италианската фабрика Poliform. Интериорните врати са на производител на врати от висок клас Viva Doors.

Мебелна изработка от естествено дърво.

Спалнята представлява още една цветна комбинация от висококачествени мебели от естествено дърво на италианския производител Tomasella в комбинация с луксозен текстилен тапет на фабриката Kohro. Комплектът легло с тапицирана табла и нощни шкафчета са модел Milly отново на Tomasella. Тоалетката е от Durame, а стоящото огледало от DV Home.
Осветителните тела в спалнята, както и в цялото жилище, са стилна комбинация на модели Iglu и Nappe от полилеи, плафони и аплици на водещия бранд в индустрията Masiero.