Локация: София Година: 2022 Категория: Съвременен интериор Площ: 150кв. м.

Жилището представлява луксозен апартамент на последен етаж в нова жилищна сграда – еднопространствена дневна с кухня и трапезария, две спални и две бани. Всички стаи са с високи френски прозорци – отворена гледка към планината и града, която предполага много светлина в пространството.

Линейна кухня.
Функционални решения.

Линейната кухня е функционална и практична, с характерна луксозна визия със стъклени витрини и ЛЕД осветление. Елементите на тази визия се повтарят и в секцията в дневната и в родителската спалня.

Висококачествени
довършителни
матеирали.

Като материали са заложени луксозни широкоформатни гранитогресни плочи, комфортен дъбов паркет в спалните и декоративни пана и ламперии за стените. В осветлението и в детайлите на обзавеждането се повтарят златни акцентни елементи.

Детска стая.
Подрастващо дете или тийнейджър?

Този проект обръща специално внимание на функционалността от перспективата на времето. Разработени са два варианта на детската стая за различни възрастови групи.

И в двата варианта са заложени качествени мебели по размер от МДФ плоскости, функционални гардеробни решения, както и тематични стъклотекстилни и винилни тапети.