Локация: София Година: 2023 Категория: Съвременен интериор Площ: 100кв. м.

Панорамно жилище на последен етаж съчетава съвременни елементи на интериора, за да създаде хармония и уют. Предпочитани са топлите дървесни мотиви и непретенциозните неутрални цветове. Акцент в интериора на жилището са висококачествени мебели, стилни облицовки и модерни текстили.

Баланс, хармония и уют.

В дневната е отредена зона за отдих с мека мебел – стилна комбинация от двуместен и триместен италиански модулен диван модел Freeman tailor на луксозния бранд Minotti и ниска холна масичка Milton на същия производител. ТВ-секцията и витрините в дневната са изработени по размер от МДФ плоскости с вградено осветление.

Интериорните врати са на Bertolotto – производител на врати от висок клас.
Трапезните столове са модел Adele на Capital collection.

Практични решения за съхранение.

Жилището разполага с две кухни по индивидуален размер за удобство на домакините. Модулите са с вградени уреди и аксесоари като допълнителен изтеглящ се плот, механизъм за бутилки, вграден отцедник и разделни контейнери за отпадъци. Предвидени са дървени плотове и таблени вратички от МДФ, изработени от производителя на кухни и корпусна мебел Veneta Cucine.

Нюанси на сиво.

Спалнята представлява функционална и практична комбинация от модули за съхранение и легло с тапицирана табла на италианския производител Bolzan, модел Heritage Collection Clay. Леглото има функция за съхранение чрез повдигащ механизъм.

Нощните шкафчета, тоалетката и гардеробите са изработени по индивидуален размер.

Стая тийнейджър.

Детската стая е проектирана също с фокус върху функционалност и практичност за съхранение. Шкафовете представляват комбинация от затворени модули с вратички и отворени рафтове със скрито осветление. Детското легло е с тапицирана табла. Диванът е разтегателен модел на италианския производител Bolzan, модел Point.

Гостна стая.

И в детската стая и в гостната стая са предвидени работни бюра с офис стол
модел
Smack PTW Armchair на Ambience Italia.